Læsetid: 1 min.

FOLK

31. marts 2005


Møllers mammon
Fantasilliarder? Bare vent og se…I dag offentliggøres sidste års regnskab for den syvtakkede stjerne. Der skal nok blive råd til et par øller, Møller.

Danske hængehoveder
Hver femte midaldrende danske mand må mindst en gang om måneden sige nej til sex på grund af manglende rejsning. Det giver frustration, dårligt humør og lavt selvværd hos de nedbøjede, viser en ny AIM-undersøgelse, der foreslår åbenhed, piller eller terapi.

Kamslikkeren
Alle, der har set filmen Fahrenheit 9/11, husker, at han slikker på sin lommekam, inden han kører den gennem det grånende hår. I dag bliver viceforsvarsminister Paul Wolfowitz efter al forventning ny leder af Verdensbanken.

Sko-Hansen
Regeringens velbeslåede charmetrold, trafikminister Flemming Hansen, skal i folketings-samråd og lægge ører til en omgang solid jysk brok over fordelingen af statsveje efter kommunalreformen fra Brørup, Billund, Ribe, Grindsted, Holsted, Rødding – og Vejen.

Pingoklubben
Kronprins Frederik slider for apanagen i dag: Ved frokosttid overværer han en festhøring for 50-året for Folketingets Ombudsmand. Bare et par timer senere kaster Frederik lys over den danske havekspedition Galathea 3, for hvilken han endda er protektor.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her