Læsetid: 1 min.

FOLK

15. marts 2005


Michael Jackson
Hvis manden, der ligner en klon af Bambi og Udyret, ender bag tremmer, bliver posten som verdens mest bizarre popstjerne ledig. Hvem kan udfylde guldsutterne?

James Brown
Måske James Brown. »Jeg er musikindustriens Moses,« bekendtgjorde Brown i et interview forleden. Præcis hvilke budskaber manden, der i en alder af 71 stadig ryster sin lakerede Thatcher-frisure til »Sex Machine«, har med oppe fra bjerget, vides ikke.

Ozzy Osbourne
Så er der Ozzy. Engang bed han som Black Sabbath-sanger hovedet af flagermus. I dag tøffer han rundt på MTV og finder frelse hos plastikkirurgen: »Det boostede min selvtillid endeløst. Jeg har fået et ansigtsløft og en ny næse,« proklamerer han ifølge IMDB.com.

Prince
I 90’erne viste han bare balder i bukserne (en trend, der aldrig nød særlig stor udbredelse) og tog navneforandring til et symbol. Nu stemmer His Purpleness dørklokker som Jehovas Vidne, men nåede samtidig at blive den bedst indtjenende popstjerne i 2004.

Elvis Presley
Elvis er død, men fortjener alligevel en plads blandt de bizarre for sin udvikling fra kernesund charmør til oppustet rhinstens-afficionado med en lidenskab for stoffer, politiskilte og håndvåben – som han brugte til at skyde tv’et, når han ikke kunne lide programmet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her