Læsetid: 1 min.

FOLK

10. marts 2005


H. Thorning-Schmidt
Af Mandag Morgens særlige ’ekspert’-panel bedømmes hun som en »markant bedre« formandskandidat. Er der socialdemokrater i panelet?

Smørtenorer
De herrer Klaus Bondam, Morten Helveg og Naser Khader får konkurrence. I dag gæstes Danmark nemlig af en af de originale Tre Tenorer. Den spanske skønsanger José Carreras optræder i Aalborg Kongres & Kultur Center klokken 20.

Bent Fabric
Den evigt unge pianist optræder på Københavns Hotel D’Angleterre her til formiddag. Han skal dog ikke hyggespille, men derimod holde tale ved åbningen af den borgerlige tænketank CEPOS. En omgang Matador ville ellers have været passende.

Velhavere
Ikke alle pengeforhold er så lyssky som de danske ministergemalers. I dag offentliggør Forbes Magazine nemlig sin liste over, hvem der er verdens rigeste. Mon ikke statsministeren kunne bruge et kneb eller to fra folkene på Forbes?

Samuel Eto’o
På trods af tirsdagens nederlag til Chelsea har FC Barcelonas stjerneangriber alligevel noget at fejre i dag. Han fylder nemlig 24 år. Og det er i hvert fald meget sjovere at fejre fødselsdag i lune Barcelona end i Londons kuldedis.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her