Læsetid: 1 min.

FOLK

3. marts 2005


Hans Hertel
Publicistprisen tilfaldt i år den tidligere medarbejder på Information. Den forfattende professor æres for mange års aktiv samfundsdebat. Tillykke!

Billy Adamsen
Nyrups gamle chef-spinner har fået ny kasket som direktør i ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls. Tiden vil vise, om det går glat – eller han kommer på glatis som i Boldklubben Frem. Her forlod han direktørjobbet efter fire måneder.

Teri Hatcher
Supermands kæreste, Bond-babe og nu også den dyreste date i Hollywood. Den seneste titel blev tilføjet, da en olieboss ved en auktion bød 125.000 dollar for at
spise middag med stjernen. Pengene går til arbejde med Alzheimerpatienter.

Jean Michel Jarre
Prins Henrik indrullerer den 11. marts i Paris nye legionærer i hæren af H.C. Andersen-ambassadører. Anledningen er nationaldigterens 200-års fødselsdag, og det lysklaverboksende 80’er ikon skal indlede festen med koncert i Parken.

Ian Woosnam
Den walisiske golfspiller har fået tildelt hvervet som kaptajn for det europæiske Ryder Cup hold, som med den danske Bjørn i front skal krydse køller med USA i 2006. Vi forstår, at valget i golfkredse vurderes at være både ’godt og rigtigt’...

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her