Læsetid: 1 min.

FOLK

22. marts 2005


Penelope Cruz
Den meget lidt uskønne spanier har sagt ja til at deltage i Pedro Almodóvars næste tre film. Efter Kødet skælver og Alt om min mor siger vi bare: tak!

Håkan Hellström
»Hvis jeg skal nogensinde skal trampes ihjel, skal det være til en koncert med ham.« Sådan lød det fra en lykkelig ung pige efter en koncert med den hyperaktive svensker. Album-aktuelle Hellström kan i aften opleves på Store Vega og onsdag i Voxhall i Århus.

Vandmænd
I dag er FN’s officielle ’verdensdag for vand’, hvor slips og forskere kloden rundt diskuterer sundhed. I år kan de drøfte en engelsk rapport, der siger, at målsætningen om halvering af dødsfald relateret til forurenet drikkevand i 2015 er »fuldkommen urealistisk«.

Alexandra
Så er det i dag. Separationstiden udløber, og skilsmissen mellem landmandsprins Joachim og den folkekære, diminutive Hong Kong- dame er en realitet. Hun mister dermed sin kongelige status, men mon ikke hun klarer sig uden?

Ronaldo
Den sultne, og tidligere så frygtede, Real Madrid angriber måtte stå skoleret og undskylde at have kastet en vandflaske efter en tilskuer. Brasilianeren reagerede på racistiske tilråb, da han blev skiftet ud i hjemmekampen mod Malaga. Godt gjort!

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu