Læsetid: 1 min.

FOLK

12. april 2005


Vindere
Åh, hvor er det spændende. I dag kl. 18.55 afsløres det, om hun har kunnet træde lige ind ad døren til Folketinget og blive sit partis leder.

Flade investorer
Phoenix er kendt som fuglen, der rejser sig af asken. Det gør det krakkede tyske børsmægler og -spillerfirma af samme navn næppe. I dag holder Dansk Aktionærforening informations- og trøstemøde for de godtroende. Verden vil bedrages, ak.

Bjørn Wiinblad
I dag holdes auktion over en stor samling af mesterens værker tilhørende hans sekretær gennem 42 år, Guy Badses. Vil der mon indfinde sig verdens mest celebre Wiinblad-samler, Californiens guvernør, ham, De véd nok – som ellers ikke er til nips?

Birkerød-borgere
I dag er de til folkeafstemning om enten at genoptage sammenlægningsplanerne med Søllerød eller at fortsætte alene. Hvorfor har ingen på stemmesedlen sat nabokommune Farum som mulig partner? Det ville give valgdeltagelsen et løft.

Talentindehavere
Informations gnistrende talentfulde tegner Per Marquard Otzen, som arbejdede for avisen 1967-69 og 1973-2004, pryder frem til den 18. juni Museet for Dansk Bladtegning, Det Kgl. Bibliotek. Måtte hans streg snart igen kaste ånd over dette blad!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her