Læsetid: 1 min.

FOLK

6. april 2005


Brad + Angelina
Ifølge www.kendte.dk (!) er det nu sikkert og vist. Pitt og Jolie er et par. Definitivt. Hvorfor det er vigtigt for moderne mennesker vides ikke, men billedet er godt.

Globalister
Statsministeren fremviste i går det Globaliseringsråd, der skal ’inspirere’ regeringen i kampen for at sikre det danske velfærdssamfund. »Det er tid til handling,« sagde han. FOLK håber det bedste, men opfatter nok temaet globalisering en anelse bredere...

Handels-globalister
USA’s viceudenrigsminister Robert Zoellick giver EU’s tidligere handelskommissær, franskmanden Pascal Lamy, sin støtte til posten som ny chef for WTO. De to har tidligere afstemt protektionistiske landbrugspolitikker sammen, og Lamy var angiveligt meget dygtig.

Milanesere
Byen Milano er i voldsom fare for følelsesmæssig overophedning. I aften mødes nemlig de evige lokalrivaler A.C Milan og Inter(nazionale) i Champions League kvartfinalernes første runde. Jon Dahl Tomasson forventes at starte – og slutte – på bænken.

Kontroversielle guldfisk
Månedsmagasinet FHM bragte i august 2004 en test af blendere, hvori man til ære for kameraet havde placeret bl.a. guldfisk. Dette er bare set før. Kunstneren M. Evaristi er nu børnefornærmet, og har sagsøgt FHM for 100.000 kr. for at krænke ophavsretten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her