Læsetid: 1 min.

FOLK

5. april 2005

Lene Espersen
Retsudvalget har kaldt justitsministeren i samråd om varetægtsfængslinger. Samrådet er åbent, har udvalget af en eller anden grund behov for at understrege.

Børnefamilier
Daginstitutionernes landsorganisation holder konference i Roskilde om de krævende forældre under overskriften ’De kære forældre – krævende og egocentriske eller moderne demokrater?’ Skal de mon selv sætte kryds? For de skal vel stemme om det.

Danmarks drenge
Vor nationaldigter lægger navn til hundredevis af spændende personligheder, der skal udbrede kendskabet til ham, og derfor er udnævnt til ambassadør. I dag kan fodboldheltene Peter Schmeichel, Brian Laudrup og Preben Elkjær slutte sig til bl.a. Harry Belafonte.

Sønderjyder
Ifølge en undersøgelse foretaget af Dansk Industri er Sydjylland den mest globaliseringsparate region i Danmark. Og for at føje spot til skade, så er nummer sjok på listen Nordjylland. Som om de ikke har det slemt nok i forvejen.

Hulemænd
En stenalder-lerfigur, der forestiller en mand og en kvinde, der dyrker sex, er fundet i Tyskland. Det er det ældste fund af pornografi nogensinde og udfordrer den opfattelse, at sex var tabu for 7.200 år siden. Arkæologerne er i ekstase – rent fagligt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her