Læsetid: 1 min.

FOLK

26. april 2005

Dan Brown

Da Vinci Mysteriet får prisen som årets bog i England. Den vandt foran bøger af bl.a. Michael Palin og Bob Dylan. Paul Gascoigne får sportsbogprisen.

Intellektuelle

FN har bestemt, at dagen i dag er verdensdag for intellektuel ejendom (næppe professorers parcelhuse). Senere i april og maj følger dage for pressefrihed, familie, telekommunikation, kulturel mangfoldighed og fredsbevarende personel - samt mod tobak.

Olafur Eliasson

103 mio. børn verden over kommer ikke i skole. Om det handler en udstilling, som involverer tusinder af danske skoleelever samt den islandsk-danske billedkunstner Olafur Eliasson. Hvordan? Det kan man se på en udstilling, der åbner i dag i Københavns Bymuseum.

Savage Rose

Danmarks Internationale band Savage Rose har for nylig givet gadekoncerter i Manila samt optrådt ved demonstrationer i Central Park i New York. De planlægger nu en koncert den 11. juni i hjemlandet - og kan opleves i Hedelands Amfiteater ved Roskilde.

Royalister

Mandagens meddelelse om Kronprinsesse Marys graviditet, lå perfekt til ugebladenes deadline: "Jeg har noteret mig, at hoffet er blevet noget mere servicemindet, end det har været tidligere, så vi takker og bukker," siger chefredaktør Henrik Qvortrup, Se & Hør.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu