Læsetid: 1 min.

bagside

30. maj 2005

ved Ulrik Dahlin

Ølprinsen

Utrolige prins Henrik finder i dag kræfter til at modtage årets ølpris 2005 fra Danske Ølskribenters Laug. Yngste afkom kunne være oplagt kandidatemne næste år.

Fy & Bi

Fornemt besøg på Bornholm i dag: Regeringens to mentale esser, erhvervsminister Bendt Bendtsen og transportminister Flemming Hansen, skal bl.a. drøfte færgerne på ruten Køge-Rønne. Bornholmerne ser gerne, at de to fragtskibe kan medbringe flere passagerer.

Pyjamasdrenge

En række kendte navne fra direktionslokalerne deler i aften ud af erfaringerne til næste generation af danske forretningsmænd. Det sker på en konference med Junior Chamber International, men programmet melder hverken om slikposer eller nattøjsfest.

Telefonakrobat

Uofficiel danmarksrekord: Over 400 ulovlige telefonopkald hver eneste dag i et helt år! En blind autist er ved Københavns Byret tiltalt for på ét år at have foretaget 150.000 opkald og have lammet telefonomstillingen hos Bane Danmark - på andres regning.

KlogeAage

Så er det nu, man skal skrive en tre-siders ansøgning, hvis man har planer om at ende karrieren som rektor for Københavns Universitet: For første gang i universitets 525 år lange historie bliver stillingen opslået. Tænk at kunne være årsag til et nyt studenteroprør!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her