Læsetid: 1 min.

bagside

28. maj 2005

ved Ulrik Dahlin

Fogerty

John Fogerty, frontfigur i legendariske Creedence Clearwater Revival, fylder 60. Forhåbentlig kommer John gennem dagen (og natten) uden at se Bad Moon Rising.

Harepus

Meteorologiens svar på bagermester Harepus, Henrik Voldborg, viser fortænder som quizdeltager i Kontrapunkt, når to hold i aften skal dyste på viden om klassisk musik i P2. Lytterne må nøjes med at gætte på, om det store H igen har svøbt sig i en smart striktrøje.

Fodtusser

Tillid er godt, kontrol er bedre. Forsvaret har taget Lenins ord til sig, når 1.000 nye værnepligtige i eftermiddag indleder en omfattende øvelse på Sydsjælland. Øvelsen skal teste, hvad blomsten af dansk ungdom formår, efter at rekruttiden er nedsat til fire måneder.

Barske bosser

Som kommunal leder får du størst succes ved at undgå "en misforstået hensynsfuld facon", viser en aktuel undersøgelse fra bl.a. Kommunernes Landsforening. Interessant konklusion forud for de kommende massakrer på chefgangene som følge af kommunalreformen.

Fastspændte

Hvis man når forbi Kultorvet i København, kan man kl. 11-14 bese en udstilling om tvangsfiksering og elektrochok. Gennemsnitligt bruges den ydmygende bæltefastspænding 18 gange dagligt i dansk psykiatri, oplyser foreningen Medborgernes Menneskerettigheder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her