Læsetid: 1 min.

Folk

Monica Zetterlund Skrækkeligt, at hun er indebrændt i sin Stockholm-lejlighed. Hun var vidunderlig, bl.a. i Hasse & Tages f...
14. maj 2005

ved David Rehling

Monica Zetterlund

Skrækkeligt, at hun er indebrændt i sin Stockholm-lejlighed. Hun var vidunderlig, bl.a. i Hasse & Tages film Æblekrigen.

Bjørneklokæmpere

Det er nu, man skal gå i krig med sine bjørnekløer, siger sagkundskaben. Inden man rodstikker planten, skal man iføre sig beskyttelsestøj og handsker, for blandingen af saft og sollys kan ætse huden alvorligt. Læs mere på www.skovognatur.dk

Gavegivere

Det afgående Sønderjyllands Amtsråd har på sine skatteborgeres vegne skænket kronprinseparret nok en bryllupsgave: En arkitekttegnet pavillon til tennisbanen ved Gråsten Slot. Det angivne formål er at knytte parret fastere til landsdelen.

Præsident-ambitiøse

Hvis nogen har lyst til at stille op til præsidentvalget i Iran, er det i dag sidste frist for tilmelding. Man må påregne en del genvordigheder med præsteskabet, hvis gudsopfattelse er noget mere konkret end den tårbækske pastor Grosbølls.

HCA-århusianere

Hvis man bor i Smilets By og stadig kan opmuntres ved tanken om H.C. Andersen, kan man fra i dag vandre til Den Gamle By og beskue det bindingsværkshus fra Odense, hvor den unge særling stiftede sit første bekendtskab med kunst og kultur og den slags.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her