Læsetid: 1 min.

FOLK

3. maj 2005

Kartoffelfolk

Nationalspisen fravælges af de unge. Pasta og ris truer, og derfor afholder 'Partnerskab for kartofler' i dag konference om rodfrugtens fremtid. Tung kost.

Transformerfolk

Der venter publikum en kæmpeoplevelse, når rockkoryfæet Lou Reed i aften og i morgen giver koncert i Det Kongelige Teater. En mand, der fra sit bagkatalog bl.a. kan trække på The Velvet Underground, John Cale og David Bowie, går man ikke fejl af.

Frihedsfolk

I dag udgives sangbogen Først tager vi Göhring ved det ene ben - illegale sange fra besættelsestiden. Det er Svend Nielsen, der har samlet 107 viser, der blev afsunget under den mørke tid til modets oprethold og sjælens lise.

Globaliseringsfolk

Ministrene fra OECD mødes i dag i Paris for at diskutere handel, energi og globalisering. Hvorvidt mødet reelt har et ægte globalt sigte, eller som vanligt handler om opretholdelse af de rige landes privilegier fremgår ikke af pressematerialet.

Servicefolk

ISS - den danske rengøringsgigant, kantinedriftsudbyder m.m. - står for at komme på svensk/amerikanske hænder. I aften udløber EQT og Goldman Sachs købstilbud, og en beslutning skal træffes. Måske nye ejere vil gøre kantinemaden mere spiselig?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her