Læsetid: 1 min.

FOLK

23. maj 2005

Andrea Bocelli

Billetsalg fra kl. 10 i dag til koncert med den italienske tenor i Horsens, der med en stor kultursatsning har gjort det attraktivt at flytte til byen.

Monica Zetterlund

At finde på originale titler til erindringsbøger er lidt af en sport. Monica Zetterlunds hed Hågkomster ur ett dåligt minne. Efter sangerindens død genudgiver forlaget Nordstedt i en ruf bogen, hvoraf det fremgår, at hun alligevel kunne huske en hel del.

Jean-Paul Sartre

Sartre hyldes i Paris med en stor udstilling i det relativt nye, nationale bibliotek. Filosoffen slog sig på studenteroprør og marxisme på sine gamle dage. De Gaulle hindrede hans arrestation med de stolte ord: Man arresterer ikke Voltaire!

Antorini og Mydtskov

Politikeren, der foreløbig er sluppet pænt fra det store spring fra SF til Socialdemokraterne, Christine Antorini Dahl, fylder 40 år. Fotograf Rigmor Mydtskov fylder 80, og landsdommer Kjeld Wiingaard 60. Der fyldes i det hele taget godt i dag.

Prins Joachim

Prinsen står i første række, når Danish Crown i Horsens kl. 10.30 i dag åbner nyt storslagteri. Ikke fordi han skal slagtes - det har pressen gjort i anden forbindelse - men fordi han skal kaste royal glans over grisene. Fødevareministeren står også først for.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu