Læsetid: 1 min.

FOLK

21. maj 2005

Motorfolket

Den danske Ferrari-klub lufter 100 hurtige biler i København i dag, mens ca. 40 Harley'er besøger Rynkeby på Fyn med en gave til den lokale lilleskole.

Jack Kerouac

Et hidtil ukendt skuespil fra 1957 af Jack Kerouac er fundet af dennes agent, da han ryddede op i nogle gamle sager. Stykket, der ikke aldeles overraskende hedder The Beat Generation, sættes op på et amerikansk teater, og et magasin vil trykke uddrag.

Christian Ludvigsen

Det absurde teater var næppe blevet så vel introduceret i Danmark, havde det ikke været for Christian Ludvigsen (den danske oversætter, der også kendte Beckett personligt). Det skete bl.a. på Fiol-Teatret i de glade dage i 60'erne. Dramaturgen fylder 75.

De radikale

De radikale brød i 1905 ud fra Venstre, hvorfor de i aften holder stor fest i DGI-byen. De mere og mere frigjorte radikalere har indbudt Poul Nyrup som festtaler. Og kan vi så snart blive fri for ord som radicool og café latte? Næh, det kan vi nok ikke.

Minelli & John

Østrig blæser til kamp mod hiv og aids, når 35.000 mennesker ventes til velgørenhedsbal og show på Rådhuspladsen i Wien for 13. år i træk. Liza Minelli vil være der. Donatella Versace fra modefirmaet ligeledes. Elton John er selvfølgelig også på plads ved flyglet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her