Læsetid: 1 min.

FOLK

19. maj 2005

Folk, fæ og frihed

En ko er løbet bort fra en gård ved Skanderborg, meddeler Landbrugsavisen. Ejeren har i TV 2 advaret mod den voldsomme ko, der væltede hans kone om kuld.

Benny Andersen

Et Benny Andersen-manuskript, Helena Christensen-fotos, Bodil Udsens chokoladekande og en Birthe Kjær-robe skal vise, hvor hammergodt det er, når det lørdag sælges på en auktion på Københavns Rådhus til fordel for Børnehjælpsdagen.

Sven Holm & co.

I Radiohuset lægger man an til revival af tv-quiz'en om klassisk musik, Kontrapunkt. Deltagerne bliver Sven Holm (forfatter), Gudrun Bojesen (ballet), Martin Spang-Olsen (stunt), Nikolaj Bentzon og Cæcilie Norby (jazz) samt Henrik Voldborg (vejr).

Leonora & co.

Tre mærkedage i dag: 1. Det 320 år siden, Leonora Christine slap ud af fængslet i Blåtårn efter sit jammersminde. 2. Forkæmperen for borgerret, Malcolm X vil være fyldt 80 år, hvis han ikke var blevet dræbt i 1965. 3. Pete Townsend fra The Who fylder 60 år.

Ignacio Jimenez

Borgmesteren i en columbiansk by har forbudt sladder, som frem over vil kunne medføre fængselsstraf. Baggrunden er alvorlig nok. Løse påstande kan koste menneskeliv i en atmosfære, der er præget af borgerkrig mellem diverse grupperinger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her