Læsetid: 1 min.

Folk

18. maj 2005

Bill Clinton

Arnold Buscks boghandel blev den heldige vinder af Bill Clinton, der her til formiddag signerer 500 eksemplarer af sin biografi lige midt i København.

J. P. E. Hartmann

Studentersangerne synger Hartmann i Garnisonskirken i dag for at fejre 200-års fødselsdagen for manden, der komponerede Flyv, fugl, flyv og Stork, stork langeben samt en hel masse andre ørehængere. Det bliver så sødt som i gamle dage.

Ringo Starr

Hvad pusler den gamle beatle med nu om stunder? Jo, han og hans hustru har ladet en kopi af Stonehenge bygge i deres private park - lige ved siden af et næsehorn af glasfiber i fuld størrelse. En eksklusiv hobby, der går under betegnelsen ekstrem havekunst.

Konditorer

Konditorer disker op med 10.000 kager på Københavns Rådhus i dag. Arrangementet er udsolgt, idet man må vælte alle de kager i sig, man orker. I dag er det nemlig kagens dag. Indtil den altså bliver spist, for det er nu engang enhver kages lod og bestemmelse i livet.

Mek Pek

Dette års Åh Abe-koncerter skydes i gang ved et pressemøde i Århus kl. 12. Muskelsvindfonden, der står bag, har overladt til Mek Pek at præsentere programmet. Pek har nemlig 10-års abe-jubilæum - uden at han er blevet en dag ældre at se på.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her