Læsetid: 1 min.

Folk

17. maj 2005

Per Stig Møller
Han taler i dag i Industriens Hus om virksomheder og terrorisme. Vil han sige, at den er blevet årsagen til den hastigst voksende industri?

Danske nordmænd
"I dag er det Norges fødselsdag, hurra, hurra, hurra. Og Norge sikkert sig et optog får, som ud fra Frelsers Kirke går - med masser danske nordmænd og andre folk." Den danske jubelgudstjeneste er kl. 13. Dernæst march gennem Christianshavn til folkefest.

Hjertensvenner
Partiet Venstre holder i dag på Christiansborg et EU-seminar om, hvorfor Unionens forfatningstraktat fortjener folkets helhjertede opbakning. Blandt talerne er dansk Europa-politiks Knold & Tot: Anders Fogh Rasmussen og Holger K. Nielsen.

Bill Clinton
Åh, er der nogen, der husker ham, der syndede, mens verden endnu var ung og lys? Den danske afdeling af klubben 'Friends of Bill' kan møde charmetrolden ved en globaliseringskonference, der - meget passende - foregår i Københavns Cirkusbygning.

Hjerneflygtninge
Niels Bohr Instituttet holder i dag konference om hjerneflugt. Det sker samtidig med dansk politisk bekymring for, at Bohr-instituttets afdeling for teoretisk fysik står foran flytning til Stockholm. Vil danske hjerner venligst forblive i fædrelandet!

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu