Læsetid: 1 min.

FOLK

11. juni 2005

Savage Rose

Det bliver ikke kun for blomsterbørn, når Annisette og Koppel i aften indtager Hedeland amfitetater. En rå, akustisk, og ikke mindst intim oplevelse.

SF-folk

De rød-grønne går fra drama til drama. Villy vandt kampvalget, men fik ikke sin EU-mand. Op til dagens hovebestyrelsesmøde er den nu gal med næstformændende. Trine Bendix går, og Pia Olsen fløjen - hvad gør de? Splittes SF?

Cykelnudister

I 50 byer verden over afholdes World Naked Bike Ride 2005 i dag. De tohjulede aktivister vil markere deres afsmag for den herskende bilkultur - og slå et slag for 'kroppens egen styrke'. Informations rejsecyklist, David Rehling, deltager ikke.

Aktivistmusikere

Nelson Mandela er på plads i Tromsø, når aftenens anti-aids koncerten med det mundrette navn 46664-Arctic løber af stablen. Blandt de optrædende koryfæer findes bl.a. Peter Gabriel, Annie Lennox, Robert Plant... og danske Saibya ikke mindst.

Marathonløbere

Århus-borgmester Louise Gade sender i dag ca. 600 løbere afsted på 42,125 kilometers vanvittig pinsom strabadseren, når Århus Marathon i dag løbes gennem den smukke Marselisborgskov. FOLK er evigt imponeret af smertebetvingerne og siger: Go tur!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her