Læsetid: 1 min.

FOLK

ved Anita Brask Rasmussen Chris Martin Weltschmerz og gedigen melodisk rock er en garanti, når tudefjæset og bandet Coldplay indleder deres konce...
9. juni 2005

Chris Martin

Weltschmerz og gedigen melodisk rock er en garanti, når tudefjæset og bandet Coldplay indleder deres koncertturné på det olympiske stadion i Paris i aften.

Træmænd

Træ- og møbelindustrien fejrer årsdag. I den Den Sorte Diamant afslutter branchen designkonkurrencen og finder en vinder af 'Plademøbel til tiden'. Der afholdes også generealforsamling i Træets Arbejdsgiverforening. Mon Tom Bringsværd fra Falster vil deltage?

Mark Oliver Everett

I Vega kan man opleve den amerikanske singer/songwriter, der kalder sig selv E og sit alternative rockband Eels. De har netop trodset tidens mp3-zapperi og udgivet et dobbelt-album. Anmelderne begejstres, men det kommercielle gennembrud udebliver.

Javier Solana

EU's udenrigskommisær besøger Ukraine, hvor man aspirerer til optagelse i EU, men nabolandene, der allerede er inviteret indenfor, har i 14 dages tid mærket en tvivlsom gæstfrihed, der både sammenlignes med en kold skulder, et spøgelse og en isnende vind.

Festivalfolk

'Et sted mod vest på Jyllands kyst, der ude hvor sandet er så lyst' - har de travlt med at hente tørfisken ind fra tøjsnoren og rulle garnet ind. Der afholdes nemlig Harboøre Musikfestival kaldet Haze over Haarum. Turen er en dejlig rejse også med andet end VLTJ.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her