Læsetid: 1 min.

Folk

ved Glen Mikkelsen Fødselsdagsfolk Det er umuligt at forstå, men Nancy Sinatra fylder i dag 65 år. Magen til æggende, skamløs og inciterende voka...
8. juni 2005

Fødselsdagsfolk

Det er umuligt at forstå, men Nancy Sinatra fylder i dag 65 år. Magen til æggende, skamløs og inciterende vokal skal man lede længe efter. Keep walking, Nancy!

Illusionsfolk

Tyrkiets regeringchef, Erdogan, påbegynder i dag sit USA-besøg. Han skal bl.a. møde George W. Bush og Condoleeza Rice i Det Hvide Hus for at drøfte Tyrkiets planer om indtrædelse i EU. Den skal de måske vende med franskmændene...

Grillfolk

Kullene er varme, når Folketingets Kulturudvalg fra morgenstunden kan byde på åbent samråd med både finans- og kulturministeren. Thor Pedersen skal rededegøre for (ikke-)salget af TV 2, og Brian Mikkelsen for underskuddet på Det Kongelige Teater.

Fodboldkvindfolk

Danmarks fremmeste kvinder skal i dag forsøge at fortsætte de løfterige takter fra 1-1 debuten mod Sverige mod EM-værterne fra England. En sejr vil sandsynligvis sende Danmark videre fra puljespillet. Kampen vises forskudt på Zulu, da mændene spiller mod Albanien...

Aflysningsfolk

De i start-90'erne så store brit pop rock'n'rollere fra bandet Oasis har aflyst aftenens ellers udsolgte koncert på det københavnskespillested VEGA. Men der skulle være sikkerhed for, at drengene kommer tilbage senere på året.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her