Læsetid: 1 min.

Folk

6. juni 2005

Chris Martin

Tudefjæset i front udgiver i dag sammen med resten af bandet Coldplay det tredje album. Hvorfor mon han er så trist. Han er jo kæreste med Gwyneth Paltrow.

Eminem

Taberen, der blev vinder. Mr. White Trash himself kommer til Danmark sammen med vennen 50 cent, der er kendt for at være blevet skudt ni gange og overlevet og så for at være rapper. Koncerten foregår i Parken den 2. september. Billetsalget starter i dag.

Brett Anderson

Man kan komme i tvivl om, om den tidligere frontmand i Suede, har imponerende kontrol over sin stemme, eller om den bare stadig er i overgang. Nu udgiver han plade sammen med den gamle ven fra Suede, Bernard Butler, i det nye band The Tears.

Kim Larsen

Kan man omsmelte guldhornene? Kan man lave en ny version af nationalskjaldens plade 'Værsgo'? Kan man rappe 'Hubertus', og kan Simon Kvamm inddrage synth i 'Byens Hotel?' 'Værsgo2' udkommer i dag, og overskuddet går til bostedet for børn med særlige behov, Basen.

U2

Bono har overtalt Bob Geldof til igen at arrangere en koncert til fordel for global omfordeling med titlen: The Long Walk To Justice. Var det mon det, Bono mente, da han sang: 'You're packing a suitcase for a place where none of us have been... Walk on. Walk on'.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu