Læsetid: 1 min.

FOLK

Mimi Jacobsen En æra i dansk politik slutter i dag, når Centrumdemokraternes partifaders datter trækker sig fra formand...
25. juni 2005

Mimi Jacobsen

En æra i dansk politik slutter i dag, når Centrumdemokraternes partifaders datter trækker sig fra formands- og alle andre tillidsposter i partiet ved landsmødet.

Mariah Carey

Sangerinden, hvis stemmeskala når lige så vidt ud i ekstremerne som hendes hitlisteplaceringer gennem årene, synger i Tivoli den 11. juli. Hun blev droppet af sit pladeselskab, men duetter med sorte rappere med tunge halskæder har genskabt hendes popularitet.

Michael Stipe

Manden på månen, der først tog Manhattan og siden forlod New York, selv om det ikke var let, spiller i dag koncert i Horsens sammen med resten af R.E.M. Vi må håbe, at den lange turné ikke har tæret for meget på den lille mand. Han så ikke for godt ud i forvejen.

Eric Clapton

Den cremede guitarist udgiver nyt album den 30. august under titlen Back Home. Blandt sangskriverne er både Stevie Wonder og Vince Gill. Også det tidligere Beatles-medlem George Harrison har leveret materiale posthumt. Hvad gør man ikke for en ven.

Sønderjyder

Det var en sommermorgen for 155 år siden, at Danmark vandt slaget ved Isted Hede. Det regnes for at være det største slag i Danmarkshistorien. Derfor er dagen i dag militær flagdag. Det er jo ikke hver dag, de væbnede styrker har et vundet slag at fejre.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her