Læsetid: 1 min.

Folk

23. juni 2005

Justine Henin

Alt alt for tidligt blev den belgiske French Open-mester slået ud af champagne og jordbær-festen Wimbledon, hvor man også spiller tennis.

Eva Kjer Hansen

Socialministeren og kollegaen Lene Espersen skal i åbent samråd og diskutere førtidspension til rockere. Måske bliver resultatet en art efterløn særlig målrettet roadrunners. Det er da et tegn på en nedslidende profession, at så mange søger førtidspension.

H.C. Andersen

Hvis I skulle have glemt, at der er et eller andet med ham nationalpoeten i år, så kan I blive mindet om det fra i dag på Bakken. Her har komedietruppen La Famiglia premiere på forestillingen 'Historien om en ært', der begynder, hvor et andet slutter. Gæt hvilket.

Trine Dyrholm

Brødrene Lund Madsen har placeret sig blandt eliten i dansk sangskrivning. Deres nummer 'Avenyen' fra forestillingen 'Mr. Nice Guy' er blevet nummer et på Dansk Toppen. Den unge skuespillerinde lægger stemme til teksten, der har musik af Kim Larsen.

Kim Menzer

Han spiller sammen med de andre rester af hippiernes hoforkester Burnin Red Ivanhoe ved Lyngby-Taarbæk Kommunes Sankt Hans aften, der afholdes i Furesøparken. En beatmusisk, avantgardjazzet version af midsommervisen kan da kun blive interessant.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu