Læsetid: 1 min.

FOLK

18. juni 2005

Oskar Lafontaine

"Vi er folket," sagde den tyske socialist til demonstranter foran Karl Marx-statuen i Chemnitz. Så ved eliten, hvor de har dem. Nemlig hvor de altid har været.

Løvehjerte

Det er populært med ture til Tyskland. Så kan man købe festlige blodpropsfremkaldere til lavpris. Men nu rejser en dansker til Tyskland for alvor: Søndag spiller Leon Andreasen sin sidste kamp for AGF, inden han begynder i Werder Bremen.

Lederskab

Det er en religiøs pligt at stemme. Da det åndelige overhoved Ali Khameni tidligt fredag i Tehran indledte det iranske præsidentvalg, blev det transmitteret direkte på nationalt tv. Europæerne efterlyser lederskab, iranerne har mere end nok.

Hårfolk

Chandre Gilliard Torpet kunne ikke finde kompetente klippere af sit afrohår i København. I stedet for at brokke sig har hun nu åbnet et nyt hårstudio for folk med afrohår i København. Det hedder 'Pangea'. Sådan bliver et offer til entreprenør.

Mader

Ridderen af den floskuløse mund Jørn Mader kommer ikke ind i de danske stuer under Tour de France i år. Han er som bekendt fyret. Men lørdag er han i spidsen for B1909's årlige cykeltur gennem bydelen Vollsmose. Løbet hedder Tour 09.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her