Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

15. juni 2005

Ingen økonomisk risiko for Max Hansen i Tivoli

Naar Max Hansen uden større betænkeligheder saa hurtigt slog til, da han fik tilbudet om at blive direktør for det nye teater i Tivolis glassal, hænger det bl.a. sammen med, at stillingen ikke indebærer nogen som helst økonomisk risiko for ham. Det er meningen, at teatret i glassalen skal aabne samtidig med indvielsen af den nye koncertsal. Glassalen skal nu ombygges under ledelse af Poul Henningsen og hans søn, Simon Henningsen.Information, den 15. juni 1955

Forstærkninger

Danske officerer, embedsmænd og ministre skjuler trods talrige henvendelser fra pressen og Folketinget overvejelserne omkring amerikanske forstærkninger til Danmark i en krisesituation. Og så offentliggør et amerikansk regeringsorgan detaljerede oplysninger! Det er selvfølgelig skingrende vanvittigt - men det er typisk. Hemmelighedskræmmeriet i Danmark kan ofte omgås, hvis man ringer til vidende folk i USA.

Information, den 14.-15. juni 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her