Læsetid: 1 min.

FOLK

30. juli 2005

Condoleezza Rice
USA's udenrigsminister er af amerikanske Forbes Magazine kåret til verdens mest magtfulde kvinde foran Kinas viceministerpræsident Wu Yi. Puh, hvor det lugter.

Optimister
Omkring 450 ledere fra over 60 lande mødes for at finde svar på spørgsmålet: How on earth can we live together? Mødet varer til den 3. august. Hvis vi dog bare havde vidst noget før, at vi skulle have samlet folk i sådan et forum, for at finde svar på det.

Julie
Det er ikke til at sige, om Grønland alene kan takke sanglærken for, at Tivoli har udvidet den årlige Grønlandsdag, så det nu varer hele weekenden og mandag med, men i hvert fald er der ikke mange, der kan bære en tung perlekrave som Julie. Koncert mandag.

Batmænd
Ping Pong giver kling kling, når verdens største bordtennisturnering, IHI Cup, begynder i Danmark i dag. Der er rekordstore præmier: 400.000 kr. til vinderen. Man skulle have gjort noget seriøst ved det i stedet for bare at spille rundt-om-bordet i frikvarteret.

U2
Så er det i morgen, at rockbandet over dem alle med den solbebrillede frontmand, der i sin fritid redder verden, går på scenen i Parken og giver en koncert, der blev udsolgt lige så hurtigt, som du kan sige: 'Nummeret er optaget. Du er nu nummer 3.257 i køen.'

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her