Læsetid: 1 min.

Folk

28. juli 2005

Chris Martin

U2's eneste konkurrenter kommer til Danmark. Cold Play spiller i Forum 30. oktober. Er du fan, så pak teltet sammen og kom hjem fra ferie. Billetter kan fås fra mandag.

Benedikt XVI

Han sidder der stadig, selv om stilheden har sænket sig over Rom og hans eminence. Hypen omkring mediedarlingen varede ikke engang 100 dage - som er det antal dage, han nu har siddet på tronen i den mindste stat med den største betydning.

Fredericia-folk

300 kommende flådeofficerer gæster byen til Nordisk Kadetstævne 2005. De kan gå til heavymetal-koncerter. Fredericia Hardcore Festival begynder også i dag. Et tilfælde? Der er sket meget siden Otto Brandenburg sang 'Birgitte og Hanne og Tove og Anne...'

Studerende

De, der har forsømt et forår og sikkert indhentet det med et par sabbatår for derefter at gøre politikerne glade - og sikkert også deres forældre - ved at søge ind på en videregående uddannelse, får svar i dag.

Færinger

På Færøerne kan de slet ikke få armene ned. Øerne har nationaldag i morgen, men begynder allerede at fejre det i dag. Det ventes, at op imod halvdelen af den færøske befolkning vil deltage i festlighederne. Dronningen sender sikkert også en grundigt gennemlæst hilsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her