Læsetid: 1 min.

Folk

Bob Dylans næste udgivelse i 'Bootleg'-serien bliver en dobbelt cd med hidtil uudgivne versioner af klassikere. En...
16. juli 2005

Favoritfolk

Bob Dylans næste udgivelse i 'Bootleg'-serien bliver en dobbelt cd med hidtil uudgivne versioner af klassikere. En sand skat. Gaffa.dk har track-listen. Læs og glæd dig!

Æteriske folk

De brilliante islændinge fra Sigur Rós (tv.) giver i aften koncert i Store Vega. Fans kan bruge lejligheden til at smuglytte på sange fra det nye album Takk, der ryger på gaden den 10. september. Nye lyttere kan påregne en unik, atmosfæremættet oplevelse.

Eventyrfolk

Sjette afsnit af pengemaskinenHarry Potter er på gaden i dag i størstedelen af den engelsktalende verden. Så hysteriet kommer snart til Danmark igen, men litterære kritikere må dog glæde sig over, at børnene får lyst til at læse.

Mellemøstfolk

Med spæde skridt og akkompagneret af hyppige bombesonater bevæger Iraks demokratiske styre sig frem ad de diplomatiske stier. I dag besøger minsterpræsident Ibrahim al-Jaafari den store shiia-nabo Iran. En konstruktiv dag, Inshallah!

Stardust folk

De var engang så tæt. Society-pigerne Paris Hilton og Nicole Richie har nødtvunget indvilliget i at indspille en ny sæson af reality-showet 'The Simple Life'. De var bundet af en kontrakt, men hader nu hinanden (noget med sko, vist nok). Kan næsten ikke vente!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her