Læsetid: 1 min.

FOLK

15. juli 2005

Fodboldfolk

Stor dag i Torino! I dag forventer italiensk presse, at den franske midtbane supremo Patrick Vieira, Arsenal-spiller gennem ni år, præsenteres som ny Juventus-spiller.

Steffen Brandt

Man kan mene meget om sommerserien Grøn Koncert, der i dag starter i Esbjerg. F.eks. at programmet er hæsligt, at Jacob Haugaard er en træt joke, og Safri Duo en veritabel skandale. Men så er der lanternen - manden i sort, der redder dagen med sit TV-2.

Folkelige folk

Nej, så er der mere schwung og romantik over Samsø Festivalen, der byder på ufortyndet 'hygge' og mindre vandede fadøl. Samtidig kan man aldrig gå galt i byen, når mester Dissing, og FOLK-bestyrerens teatralske art-pop/rock favoritter fra Baal er på programmet.

Seest-folk

Hyggefaktoren er givetvis også høj, når til Søren Krarups 40-års jubilæum som præst trakteres med traditionel sort kaffe (ingen latte her!), og blødt (dansk!) brød. Et tillykke er vel på sin plads, fulgt af bemærkningen "skomager bliv ved din læst."

Fredsfolk

The Times They Are A-Changing sang Dylan i 1964, og sandheden heri er evig. Rwanda sender 1.200 fredsbevarende soldater til Darfur for at forhindre en optrapning af konflikten i Sudan. Tænk hvis det modsatte også havde været tilfældet dengang i 1994...

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her