Læsetid: 1 min.

Folk

12. juli 2005

Bjergfolk

'Kyllingen fra Tølløse' og CSC-drengene kører i dag den onde 22 km lange stigning frem mod Courchevel. Er den polkaprikkede i sigte?

Linealfolk

De dage, hvor grænsedragninger blev afgjort i ro og mag over en god cigar og årgangswhisky af bowler- eller høj hatklædte europæere er ovre. I dag afsiger domstolen i Haag dom i striden mellem Benin og Niger.

Demokratifolk

Volden og narkotikaeksporten er ganske vist stigende, men Afghanistan fremstår som værende på dydens smalle sti, når den endelige kandidatliste til parlamentsvalget bliver fremlagt i dag. Noget med øjnene der ser...

Handelsfolk

Mini-ministermødet for omkring 30 WTO-lande afholdes i den økonomiske stormagt Kinas nordlige handelscenter Dalian. Her kan de vestlige repræsentanter sukke over Riget i Midtens årlige vækstrater på godt 10 pct.

Aids-folk

FN-ambassadøren Angelina Jolie har adopteret en fem måneder gammel aids-ramt pige fra Addis Ababa. Stjernen udtaler, at hun ønsker en familie i alle regnbuens farver. Og ja - kæresten Brad Pitt var med i Afrika.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her