Læsetid: 1 min.

Folk

8. juli 2005

Caroline Henderson

Hele Tivoli, herunder ænderne i andedammen, vil rocke med, når Caroline Henderson kl. 22 i aften optræder på Plænen. Om en uge synger hun i Århus.

Trine Dyrholm

Den tidligere grand prix-sangerinde er med, når Lasse & Mathilde fejres og fejrer sig selv ved to 30-års jubilæums-koncerter i Odense 29. og 30. juli. Det er Ole Fick, Peter Thorup og Hugo Rasmussen også - samt Povl Dissing, denne dog kun om lørdagen.

J. K. Rowling

Nedtællingen til den sjette Rowling-roman er begyndt. Harry Potter and The Halfblood-Prince kommer i handlen den 16. juli, og fans gætter på nettet og livet løs, hvad den mon handler om. Som ikke-fan slipper man for mange unødige spekulationer.

Simon Kvamm

Simon Kvamm får sit eget sommerprogram på P3. Han har gæster i sin gamle Peugeot 505: Keld Bordinggaard, Kim Kix, Søren Solkær, Niels Hausgaard, Christoffer Boe og Jens Unmack. De snakker sammen, mens de kører rundt i Danmark - og altså i radioen.

Jan Guillou

Den svenske bestsellerist - syv millioner solgte bøger - får lejlighed til at opleve Århus den 12. juli, hvor han skal holde foredrag (udsolgt) samt signere bøger. Arrangør er Jonathan Løw, der tidligere har skaffet byen besøg af Susan Moody og Isabel Allende.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her