Læsetid: 1 min.

Folk

26. juli 2005

The Smiths

Tre tidligere medlemmer af det britiske 80'er-rockband spiller på Stengade 30 i København den 19. august -dog ikke frontmand Morrissey (billedet).

Bruce Lee

Hong Kong løber om kap med tiden. Byen har planer om at afsløre en statue af bysbarnet og kampsport-film-stjernen på det, der ville have været hans 65 års fødselsdag. Men byen Mostar har de samme planer. Mostar i Bosnien...

The Doors

To tidligere medlemmer af legendariske Jim Morrisons band får ikke lov at være Riders On The Storm. Retten i Los Angeles - muligvis ledet af en L.A. Woman - har besluttet, at de ikke må bruge det gamle bandnavn på en turné.

Boldspillere

I dag skal den lokalt forankrede millionforretning Brøndby IF spille Champions League kvalifikationskamp. Det er noget, der kan bygge bro over de ugentlige rivaliseringer i SAS-ligaen: Danmarks eneste chance for en plads blandt topklubberne i Europa.

Vestas

Det forlyder, at firmaet, der tjener penge på at kæmpe med vindmøller, har sendt adskillige sælgere til Hawaii. De skal levere møller til øerne. Rejsen er altså ikke standard-frynsegode hos firmaet, så glem blot ansøgningen igen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her