Læsetid: 1 min.

Folk

21. juli 2005

Tony Blair

Labours partileder kan i dag fejre 11-års jubilæum i embedet. Det gør han blandt andet ved at træffes med pensionerede britiske spioner.

Andersen-fetichister

Kan nogen udholde mere HCA-snak? Hvis ja, kan de i dag kl. 19.30 bevæge sig til Odenses Stadsarkiv, hvor Dag Heede - med udgangspunkt i sin nye bog Hjertebrødre - vil tale om eventyrdigterens seksuelle orientering. Nogle vil sige: desorientering.

Gamle grise

Nu er der lejlighed for særligt interesserede til at fordybe sig i, hvad det var, de tændte på som unge. I morgen er premiere på filmen Inside Deep Throat, som handler om tilblivelsen og kritikken af 1972-pornoklassikeren Deep Throat.

Kræmmersjæle

Jovist, krejlere, platugler og prispressere findes over hele landet, men de næste tre dage kan sådanne typer med fordel drage til en midtjysk bakkeø i Ribe Amt, idet Vorbasse for 275. gang er skueplads for sit folkekære heste- og kræmmermarked.

Bertel Haarder

Den tidligere flygtningeminister har genvundet hukommelse om sin deltagelse i Udlændingestyrelsens gavelotteri. I gårsdagens Ekstra Bladet taler han påny om begivenheden, som han i forgårs igen havde glemt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her