Læsetid: 1 min.

Folk

31. august 2005

Mary

Kronprinsessen besøger i dag Dalgasskolens arrangement 'Kys frøen' i anledning af Århus Festuge. Jamen, alt det hun da får lov til.

Kyllinger

EU-Kommissionen har lavet forslag til reformændringer af såvel EU's sukkerordning som reglerne for beskyttelse af slagtekyllinger. Både fødevareministeren og forbrugerministeren har interesse i at beskytte slagtekyllinger, så de drøfter i dag EU's forslag.

Konkurrenter

Der er møde i Konkurrencestyrelsen. Bør de ikke kigge nærmere på bankerne, som forventes at få et samlet overskud på 30-40 mia. kr. i år, men alligevel bliver ved med at opkræve fjolle-gebyrer? Eller har Konkurrencestyrelsen mon brug for nogle konkurrenter?

Fodboldspillere

Ryger Michael Owen til Newcastle? Han og mange andre fodboldspillere får i dag afgjort deres karrieremæssige fremtid, for de internationale transfervinduer lukker i dag. Det er altså absolut sidste chance for at skifte klub. Så ringede de heller ikke år...

Legomænd

En kunstmaler, der hedder Lego til mellemnavn, er sagsøgt af Lego-koncernen, som ikke mener, at kunstneren må bruge navnet til at signere sine billeder med. Forvirringen er tilsyneladende total. Kunstmalerens forsvarer hedder såmænd Eigil Lego Andersen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her