Læsetid: 1 min.

Folk

30. august 2005

Clapton

Eric Clapton udgiver i dag sit første album i fem år. Det har da også fået den noget resignerende titel: 'Back Home'.

Mikkelsen

Kulturministeren er blevet foretrukket frem for selveste Dronning Margrethe og Prins Henrik, når kunstmuseet Ordrupgaard i dag genåbner efter to års ombygning. Brian klipper. De kongelige må nøjes med at kigge.

Guevara

På havnen i Aalborg er man meget kontroversielle. Kunstneren Marco Evaristti udstiller Che Guevara-fotografier - og har lavet provokerende T-shirts, som fremstiller argentineren som et idol. Er det ikke dem, landets efterskoleelever har brugt de seneste 10 år?

Aalund

Den dumme og medieliderlige tv-vært Pernille Aalund er træt af, at blive fremstillet som dum og medieliderlig i medierne, blot fordi hun været åbenhjertig i interviews: "Jeg har virkelig været dum," siger den dumme og medieliderlige til Danmarks familietabloid, B.T.

Johansson

Kønne piger bliver plukket tidligt - således også blot 20-årige Scarlet Johansson, som nu flytter sammen med sin syv år ældre kæreste og kollega, Johs Hartnett. I følge vennerne har de kigget på lejligheder i Soho, West Village og på Manhattan. Hun er næsten dansker.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu