Læsetid: 1 min.

Folk

15. august 2005

Placido Domingo

Mærsk Møllers opera går mod nye sejre, når Det Kgl. Teaters fra i dag sælger billetter til den kommende sæson - bl.a. Domingo-koncert den 6. april 2006.

Angelina Jolie

Hollywood-stjernen Angelina Jolie har et stort hjerte for det cambodianske folk. Det fik hun, da hun spillede Lara Croft i Tomb Raider bl.a. her. Hun har senere adopteret to børn og også gjort noget for naturen. Cambodia har kvitteret med et æresborgerskab.

Søstrene Rømer

Rockmusikeren Lotte Rømer fik en høreskade, men den kunne ikke stoppe hende, og i denne uge er hun leder af et musikkursus i Hedensted. Søsteren Hanne Rømer kan samtidig fejre 30-års jubilæum som lige så ustoppelig musiker med 3000 koncerter bag sig.

Jørgen Schleimann

"Nyheder skal sendes straks, når de er der," sagde i sin tid Jørgen Schleimann, da han som radiochef indførte funktionsradio med nyheder hver time. DR's tv følger i sporene og udvider i dag med en fast nyhedsudsendelse kl. 15.

Er dermed oppe på ni daglige.

Opgaveløsere

Sudoku - en farlig konkurrent til krydsord - har denne sommer bredt sig fra Japan til resten af verden. Også til Danmark, hvor flere aviser rider med på bølgen, og en bog af Wayne Gold topper bestsellerlisten. Men pas på: Man kan blive sudokuman.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her