Læsetid: 1 min.

Folk

13. august 2005

Bornholmere

Nogen må gøre noget for fødselsraten på den affolkede ø.

For få havde tilmeldt sig til borgerfest for Svanekes 450-års jubilæum. Derfor er den aflyst.

Alberte og Turbo

Har man ikke andet for i morgen kl. 14, kan man i Vanløse opleve Alberte Winding, Bent Turbo, Gordon Kennedy og Jimmy Jørgensen spille rigtig levende fodbold. De spiller for børnenes skyld. Team Foreningen Børns Vilkår møder nørderne fra FC Zulu.

Muslimer

Nu kan det være nok med al den rakken ned på muslimerne, bare fordi de er muslimer. Sådan har man tænkt i New Zealand, hvor man i dag holder åben moske i de store byer, så enhver kan gå ind fra gaden uanset tro og underrette sig om, hvad det hele er for noget.

Wim Wenders

Først læste han medicin og filosofi. Så instruerede han så forskellige film som Paris, Texas, Himlen over Berlin og Buena Vista Social Club. Fællesnævneren Wim Wenders runder de 60 år som en mastodont i den ellers trængte europæiske filmkunst.

Schwarzenegger

Californiens guvernør ventes at deltage i den 8. Internationale Stunt Festival, der åbner i morgen i Moskva under 'kodenavnet' Prometheus. Her kan han passende berette om sit livs hidtil største stunt- det at han blev guvernør i Californien.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her