Læsetid: 1 min.

FOLK

8. august 2005

Tue West

Den meget karakteristisk stemme med det åbne ansigt udgiver i dag sit andet album, Meldingen Kommer. FOLK håber noget andet, men frygter ufarlig easy listening.

Skolebørn

Der er i dag møde i den progressive Vejle Kommune. Anledningen er fire irakiske unge mellem 14 og 16 år. De er analfabeter, og det skal besluttes, om de skal have deres egen klasse. Prisen vil være ca. 350.000 kroner. Første skridt mod reel undervisningsdifferentiering?

Ø-folk

Lyå og Bogø har i dag foretræde for Folketingets ø-udvalg. Ritzau lader forstå, at der ikke er noget fastlagt tema for mødet, og det afskrækker ofte journalister, men ikke FOLK, der påtænker at følge historien til dørs i den nærmese fremtid! Promise.

Homoseksuelle

Der er gang I Copenhagen Pride-ugen, og Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske erklæret i dag for officiel 'Spring-ud-dag'. Så er du således inklineret, så tag kæresten i hånden, og gå ud i verden mellem 16.30-17.00. Hvorfor det lige er i dette tidsrum...vi ved det ikke.

George W. Bush

Og nu vi taler om manglende forståelse, så underskriver USA's kejser i dag ny energipakke i New Mexico, efter af have fået stor tilslutning forrige uge i Senatet. Det er rart for Bush, og sammen med en kommende anti-Kyoto aftale med Kina...skal det nok blive varmt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu