Læsetid: 1 min.

FOLK

27. august 2005

Thomas Helmig

Ved Give Open Air giver den krøllede rockstjerne i dag sin sidste danske koncert, inden han og Renée flytter til Sydspanien. De vil blive savnet.

Nytænkere

Red Barnet arrangerer i anledning af sit 60-års jubilæum en koncertaften ved navn Rock på Rosenborg. Man har valgt at gå helt nye veje i udvælgelsen af bands, så fra klokken 19.30 kan man opleve Sanne Salomonsen, Nikolaj Nørlund og TV2.

Pavarotti

Den store tenor Luciano Pavarotti gæster i aften Augustenborg Slot. 21 byrådsmedlemmer i Sønderborg plus ægtefæller skulle oprindeligt have haft fribilletter, men det satte amtet en stopper for. Det var aldrig sket under den nye kommunalreform.

Globale damer

Mellemfolkeligt Samvirke (bliv nu hængende - der kommer noget med damer om lidt) afholder i dag festivalen 'Global girl'. I området omkring Strandgade 100 D i København, vil det vælte med damer fra hele verden.

Nordjyder

En nordjysk købmand og en kunde er raget uklar - de kan ikke blive enige om, hvem af dem, der har vundet en halv million på en heldig anparts-Lotto-gevinst. Kunden købte anparten, efter trækningen fandt sted. Det foregår i Visse. Den by, det er så sjov at udtale på tysk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her