Læsetid: 1 min.

FOLK

3. august 2005

Filmfolk
Blitzshow på rød løber kan forventes i Locarno, når den schweiziske filmfestival begynder i dag. Den gamle Python, instruktør Terry Gilliam, får Æresleoparden.

Fødselsdagsfolk
Den allestedsnærværende professor Niels I. Meyer fylder 75 år i dag. EU- og miljøspørgsmål har de senere år været hjørnesten i en massiv, skattet debattørindsats i Informations spalter, og vi løfter glasset. Tillykke.

Varslingsfolk
For at undgå fremtidige tsunami-katastrofer har UNESCO stablet en konference om et nyt advarselssystem på benene i australske Perth. Man vil sikre, at alle lande i farezonen får besked inden for 30 minutter. Man må håbe, beskeden kommer videre i systemet.

Suspekte folk
Amdi Petersen og de syv andre tiltalte i Tvind-sagen skal møde i retten i Århus. Ferien er overstået, og ansvaret skal placeres. "I did not inhale," sagde Clinton, men den er der nok ingen, der tror på med Amdi og crew, så vi foreslår: "Det erindrer jeg ikke."

Statsmandsfolk
Og når vi nu er ved retssager, så skal Europas gamle, store mand, forhenværende kansler Helmuth Kohl, i dag vidne mod en tidligere topembedsmand, der har indrømmet at modtage bestikkelse for 11,4 millioner kroner. En falmet gigant.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu