Læsetid: 1 min.

FOLK

ved Kristian Villesen Robbie Williams Er ifølge en afstemning på www.kendte.dk den bedste musiker. Han ligger med 36 procent af stemmerne lige fø...
1. august 2005

Robbie Williams
Er ifølge en afstemning på www.kendte.dk den bedste musiker. Han ligger med 36 procent af stemmerne lige før Elvis. Så er det afklaret.

Berter Haarder
Undervisningsministeren har været i tænkeboks og er kommet frem med et helt ny koncept: Han har nedsat et udvalg. Det fremlægger i dag på et pressemøde en plan for, hvordan der skal udarbejdes en handlingsplan for et eller andet.

Gymnasiaster
Og nu vi er ved ham, så træder den omdiskuterede gymnasiereform officielt i kraft i dag. Bertel Haarder er dog allerede i gang med at ændre den igen. Rigtig god fornøjelse til de unge, der er så heldige at starte i 1.g denne sommer.

Amtsrødder
Og hvad sidder du egentlig og læser avis for, når nu Fyens Amtsråd har valgt at transmittere hele deres amtsrådsmøde på internettet. Klik ind på www.fyns-amt.dk fra klokken 16.00. Overophedning og serversammenbrud kan forekomme.

Andersen
Og nu vi er nede i de regioner: I dag vil forskere fra hele verden mødes på Syddansk Universitet i Odense og diskutere en helt ny vinkel på H.C. Andersen: "Hans Christian Andersen between children's literature and adult literature," hedder konferencen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her