Læsetid: 1 min.

Folk

26. august 2005

Niels Egelund

Professor, ph.d., dr. Pæd. Niels Egelund - kendt fra medierne - fylder 60 år i dag. Tilløk.

Angelina Jolie

Den barmfagre skuespiller (bemærk venligst, at vi valgte at bringe et billede af Egelund) får noget at tænke over, da såvel hendes eksmand, Billy Bob Thornton, som hendes nye loverboy, Brad Pitt, skal medvirke i filmen 'Peace like a river'. De får noget at tale om.

Men, men, men

I dag åbner en helt ny tøjkæde i Odense. Det er firmaet Dress Partner, Danmarks største herreekviperingsfirma, der står bag butikkerne, som er blevet tildelt det mildest talt tvivlsomme navn 'Men'. Men-butikker ventes at brede sig over det ganske land.

Festgale

Det lyder lidt mærkeligt, men ifølge Ritzau hedder det, at:

"TV3 holder fest for medarbejdere og andre interesserede på Paradise Hotel, Langeliniekaj 5." Det er da gavmildt. Vil du med til TV3-festen, så ring til Anne Bennike på 77 30 55 32.

Grønlændere

Og så er det i dag, at forskningsenheden 'Visuel kultur som pædagogisk fagområde' holder konference på DPU. Man vil kunne høre om danskernes syn på grønlændere. Åh, ja... som om vi havde fordomme om de stive sælfangere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her