Læsetid: 1 min.

Folk

24. august 2005

Bridget Jones

Bridget Jones, den fiktive person, der er mere kendt end sin skaber, forfatterinden Helen Fielding, skriver atter dagbog. Nu i The Independent.

Maria Sharapova

Hun er født i Sibirien, men det eneste russiske ved hende er efterhånden en kold skulder, som hun p.t. får af andre kvindelige, russiske top-tennisspillere, der formentlig er jaloux. Det skriver den udenlandske sportspresse. Sjov måde at sige det på.

Keith Richard

Dagens Nyheters korrespondent rapporterer fra Stones' koncert i Boston, at guitaristen Keith Richard så usund ud, men at det har han på den anden side gjort i de sidste 20 år. Schwarzengger var til stede, og Stones undlod at spille numre fra den nye cd.

Snoop Dogg

Fædre med ambitioner på purkenes vegne i fodbold har altid virket latterlige. Hiphop-stjernen Snoop Dogg gik så vidt som til at blive træner for sønnens hold, og nu har han startet sin egen juniorliga. Dog angiveligt for at bekæmpe potentielt stofmisbrug.

Olivier og Yohann

Far og søn med efternavnet Rousel vandt årets grisekonkurrence i den franske by Trie-sur-Baise ved Pyrenæerne. Cirka 500 tilhørere applauderede, da de opførte en komposition, som bestod af lutter grynt. Ingen havde gryntet så godt før.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her