Læsetid: 1 min.

Folk

20. august 2005

Gonzodyrkere

Asken efter den journalistiske stilskaber Hunter S. Thompson skydes i dag ud af en kanon, placeret i et knytnæveformet monument i Woody Creek, Colorado.

Professoraspiranter

Taler dine børn hen over hovedet på dig? Overvej at melde dem ind i Foreningen For Begavede Børn, som stiftes i dag i tilknytning til netværket Mensa. Medlemmer skal besidde en intelligenskvotient, som er blandt de 2-5 pct. højeste i deres årgang. Forstået?

Netbrugere

Bid på bladfronten: FiskerBladet, et nyt reklamefinansieret månedsblad om fiskeri og fiskeindustri, udkommer i dag i et oplag på 6.500 eksemplarer. Gad vide, hvor meget der kan være at skrive om, når fiskene i de hjemlige farvande bliver stadig færre og mindre?

Traktor-fetichister

Så er det op på lakridserne og af sted til Bonbon-land, hvis man skal opleve en sjællandsk sensommerklassiker: Høstfesten i Holme-Olstrup! Hele parken fyldes med hø, lover arrangørerne, mens slagnummeret er en særudstilling arrangeret af Danmarks Traktor Museum.

Vise-elskere

Uhrmagerlauget i Kjøbenhavn fejrer 250-års jubilæum med udstilling på Københavns Bymuseum. På programmet er bl.a. foredrag af kendte urmagere og et arbejdende urmagerværksted. Løjerne åbnes af ingen ringere end John Winther, Frederiksbergs fhv. borgmester.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her