Læsetid: 1 min.

FOLK

Poppedrenge Kulturudvalget har kaldt kulturminister Brian Mikkelsen i samråd - ikke for at føre kulturkrig, men for at sp...
28. september 2005

Poppedrenge

Kulturudvalget har kaldt kulturminister Brian Mikkelsen i samråd - ikke for at føre kulturkrig, men for at spørge om DR-besparelser. Er hans ven Plummer mon med?

Rastadrenge

Nogen pegede engang på det famøse Che Guevara-motiv og spurgte en laborant-elev om hendes holdning til ham, hvorpå hun svarede: "Jeg har aldrig været så meget til Bob Marley". Nå ja, begge er ikoner, og begge er døde - nu udgiver en af dem en ny single.

Troldmænd

For en måned siden rendte 275 håbefulde filmkunstnere rundt i København i et døgn og prøvede at finde noget at filme. I aften kåres den bedste af kortfilmene, der alle havde temaet 'misundelse'. Forhåbentlig er der ingen sure miner hos taberne.

Krigsmænd

En succesrig mand: For fem år siden spadserede den gamle krigsforbryder Ariel Sharon op på Tempelbjerget, udløste den anden Intifada og vandt det israelske valg stort. Siden har den stået på rutinemæssig terror fra begge sider af det otte meter høje betonhegn.

Bushmænd

Den kristne cowboy, der blev forført af mørkets fyrster med tragiske følger, er hovedpersonen i hele tre teaterstykker. Århus Teater lagde ud, Mungo Park følger op i dag, og i morgen sparker Nørrebro Teater til Bushs bagdel. Se det før Dick Cheney.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu