Læsetid: 1 min.

FOLK

The Beatles' 'A Day In The Life' er blevet kåret til den bedste britiske sang nogensinde af musikmagasinet Q. Den nærm...
15. september 2005

Musik-biller

The Beatles' 'A Day In The Life' er blevet kåret til den bedste britiske sang nogensinde af musikmagasinet Q. Den nærmeste forfølger er The Kinks' 'Waterloo Sunset'.

Velgørende gorillaer

Cremen af britiske bands som Radiohead, Gorillaz, Coldplay og Bloc Party lavede i sidste uge en 'Bono' og indspillede et velgørenhedsalbum, der nu er blevet det hurtigst downloadede album nogensinde. Overskuddet går til børn i krigsramte områder.

Velgørende popdreng

Michael Jackson er bagmanden til en planlagt velgørenhedssingle til fordel for orkanen Katrinas ofre. Kongen af pop har imidlertid taget sig til skridtet og er flygtet til Mellemøsten - måske han dér har mødt den sheik fra Bahrain, hvis pladeselskab udgiver singlen!

Velgørende kvinder

To kvinder fra Houston har afleveret 1.944 nye underbukser til Frelsens Hær, for at give ofrene for orkanen Katrina en frisk start. "Du kan gå i andres cowboybukser eller bluser, men dine underbukser skal være dine egne," siger en af initiativtagerne, Kay Barbour.

Vinelsker

Afhørt om sit vinforbrug blev den tidligere kejser i Farum, Peter Brixtofte, i går klædt af: "Jeg er ikke bogholder," sagde han og forklarede, at han havde for travlt til at tage sig af regninger. Så det havde han overladt til andre - hvem, kunne han dog ikke pege på!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her