Læsetid: 1 min.

Folk

14. september 2005

Dansktop

Birthe Kjær, Jodle Birge og Kandis. Døgnet rundt. Et sandt mareridt eller for godt til at være sandt? I dag lancerer DR netradiokanalen DR Dansktop.

Fightervilje

I weekenden blev Hannover 96's angriber Chavdar Yankov trådt i skridtet af en modstander. Resultat: En fire cm lang flænge i penis. Holdlægen limede såret sammen og viklede plaster omkring - herefter afgjorde Yankov kampen med en 2-0 scoring.

Frede og DSB

Kronprins Frederik overrækker DSB's Brunelprisen på Kunstakademiets Arkitektskole på Holmen i dag. Prisen skal pege på den rolle og kvalitet, som jernbanen spiller i dagligdagen. Altimens diskuterer politikerne, hvordan man kan redde det nedslidte skinnenet.

Solskinsøen

I TV2's 'Test Nationen' lørdag aften kom bornholmerne til at virke dummere, end de er. Garvede spillere optrådte som bornholmere og lavede dårlige IQ-tests, skriver B.T. Programchefen afviser snyd: "Det er meget normalt at folk i storbyerne har en højere IQ."

Henrettelse

Frances Newton bliver efter al sandsynlighed henrettet i dag i cowboybyen Texas. Det bliver i så fald 11. gang, at det amerikanske retsvæsen har givet sin tilladelse til statsligt mord på en kvinde siden 1976. Det vækker til eftertanke-

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her