Læsetid: 1 min.

Folk

12. september 2005

Paul McCartney

FOLK indrømmer engang at have skrevet Poul i stedet for Paul... i denne avis... med drøje læserhug til følge! I dag udkommer studiealbum nr. 20 som solist. Happy days.

Spleen United

Det er ikke hver dag, at der udkommer et dansk band, der på forhånd er spået en stor international karriere. Men det sker altså i dag, og kender du dem ikke, så styrt fluks ned til nærmeste pladeforretning og få en skive unik, organisk sound. Det er rigtig godt!

Sigur Rós

Og det er det her altså saftsusemig også! Med andre ord er det en ganske særligt stor musikdag, for den islandske superduos fjerde cd, Takk, kan man næsten ikke tillade sig ikke at erhverve sig. 'The stuff that dreams are made of', og det giver faktisk go' mening!

Junior Senior

Ved et særligt kosmisk held skete det, at en tynd mand med trucker-hår og grimt tøj gik sammen med en stor og kraftig mand med kost. Så mødte de en genial fyr, der opholder sig i en tidslomme, og da opstod hittet Move your Feet. Du har gættet det? Ny cd. I dag!

Absolute Music

...er det heldigvis ikke, men FOLK- bestyreren er ganske balstyrisk af glæde over antallet af udgivelser på denne ellers så tilforladelige mandag. For fuldstændighedens, og rimelighedens skyld: Tracy Chapman, dEUS og gadedrengen L.O.C er også på banen med nyt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her