Læsetid: 1 min.

Folk

3. september 2005

Kloge voksne

Klogekanalen DR2's Deadline får fra oktober en ny studievært. Hun hedder Nynne Bjerre Christensen og ses her.

Kloge børn

Rundt om i gadebilledet ses TV Danmarks reklamer med spørgsmålet: "Hvem bliver Danmarks klogeste barn?" Spørgsmålet kan allerede nu besvares med: Et af de børn, der er klogt nok til ikke at deltage i den slags programmer.

Høstdansere

Dansk Landbrugsrådgivnings Landscenter ved Århus oplyser, at høsten næsten er i hus, og at korn, raps og ærter allerede er bjerget nu. Jamen, så mangler der jo ikke andet end at synge: "Hurra, her til lands slutter høsten altid med et gilde og en dans".

Tibetanere

Denne uge er af den kinesiske ambassade i Danmark udråbt til fejring af 40-året for oprettelse af Tibet som en "autonom region". Støttekomiteen for Tibet kalder det propaganda og skoser de danske organisationer, der er hoppet på.

Komikere

Vemodigt at tænke på: I dag er det 25 år siden, Dirch Passer faldt livløs om på Tivoli Revyens scene. Han blev 54 år. Allerede i 1962 døde hans makker, Kjeld Petersen, efter en ABC-premiereaften, kun 42 år gammel. Det slider at være morsom.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu